Otwin van Dijk

Laura van Kaam

Hans Martijn Ostendorp

De Passion is een oud herkenbaar Bijbelverhaal. Het vertelt de lijdensweg/ laatste week van Jezus van Nazareth. De stichting “Passion Achterhoek” heeft het in een modern jasje gegoten.

Dit kunnen ouderen maar ook jongeren erg waarderen. Dit jaar is het wederom een echt spektakel. Samen met het Ettens Mannenkoor en Laura van Kaam is natuurlijk de zang dik in orde. Ook de kinderen van de basisschool, band en zangers van scholengemeenschap “Marianum”, maar ook de professionele spelers doen er alles aan om u een onvergetelijke avond te bezorgen. “Het verhaal “ op een andere manier laten horen en zien. Het geeft u zeker iets extra’s voor Pasen.

Laura van Kaam, niet meer weg te denken uit Passion Achterhoek.

Al sinds jongs af aan, is muziek eigenlijk niet weg te denken uit haar leven. Op het moment dat ze gitaar leerde spelen begon zij zich echt te vormen tot muzikant. Ze mocht podia beklimmen die met de tijd steeds groter werden. Nog steeds is het optreden voor haar één van de leukste kanten van artiest zijn, de verbondenheid met het publiek, het intieme, de energie en de emotie.

De laatste jaren is ze zich meer gaan focussen op haar songwriting en na erg hard werken kan ze nu toch echt vertellen dat haar eigen muziek eindelijk uitgebracht gaat worden! Haar eerste single Better For It Now is sinds kort uit en begin 2022 komt haar allereerste EP.

En uiteraard “HAAR” Passion Achterhoek.

Laura van Kaam

Het Ettens Mannenkoor

Energiek, eigentijds en enerverend, zo kan men de optredens van het Ettens Mannenkoor omschrijven. Onder leiding van het artistiek team Nick Moritz en Armanda ten Brink verzorgt dit imposante mannenkoor concerten op een hoog niveau. Jarenlang hard werken aan zangkwaliteit, repertoireopbouw en uitstraling werpt zijn vruchten af. Het publiek reageert enthousiast, recensies en juryrapporten zijn juichend en ook de jonge aanwas bewijst dat het EMK succes heeft met de nieuwe weg die het bewandelt. Dat goede mannenkoorzang een brede doelgroep aanspreekt wordt bewezen door dit koor uit het dorpje Etten in de Achterhoek.