Passion Achterhoek wordt Passie24

De Passie 24 is het verhaal van hoop , de passie is het verhaal van verbinding. Er is een beweging op gang die de tegenstellingen wil overbruggen. In de voorstelling willen de spelers laten zien dat dat kan. Het woord crisis bepaalt het nieuws: klimaat, oorlog, ouderen die lijden onder eenzaamheid, de toekomst van jongeren , er is een kloof tussen overheid en burgers, randstad en platteland , arm en rijk . Hoe ga je met al deze problemen om?

Er is een antwoord mogelijk, verbinden. De voorstelling geeft een blik in de toekomst van verbindenEr wordt meegewerkt door: jongeren die ouderen vragen naar hun passie, maar ook vertellen welke passie zij hebben. Verbinding met iedereen ongeacht achtergrond, geloof, huidskleur of geaardheid. Hierbij komt zeker de hoop van de passie ook om de hoek kijken.

De voorstelling wordt gespeeld door spelers uit de regio Achterhoek. De muzikale begeleiding is door Koor Noir uit Zieuwent.

De voorstellingen worden gehouden in de aula van Marianum scholengemeenschap in Lichtenvoorde.

Er zijn 4 voorstellingen.

  • 24 maart 2024 om 14.30 uur en 19.30 uur besloten voorstellingen voor mensen met een beperking.
  • 25 maart 2024 om 19.30 uur
  • 26 maart 2024 om 19.30  uur